Sofie


Creativiteit is voor mij een vorm van zelfexpressie en communicatie. Door creatief bezig te zijn activeer je delen van jezelf die puur en echt zijn, misschien zelfs wel vergeten. Gedrag, emotie en ons gevoelsleven kunnen worden omschreven in woorden maar wanneer je werkt met je handen spreek je jouw eigen unieke taal.

Van jongs af aan ben ik veel bezig met deze thema’s van waaruit ook mijn keuze om psychologie te gaan studeren is ontstaan. Voor mij is er geen mooiere combinatie dan psychologie en kunst, juist omdat creativiteit je weghaalt van redenatie. Mijn grote passie is om deze liefde voor kunst en psychologie te delen en zoveel mogelijk mensen deze mooie vorm van zelfexpressie en communicatie te laten ervaren.

Mijn passie kan ik kwijt in het geven van workshops, teken/schilder les, creatieve coaching en creatieve (PGB) begeleiding. Ook heb ik kunst nodig om mezelf uit te drukken. Met mijn kunst laat ik je een stukje van mezelf zien, beelden die uitdrukken wat ik belangrijk vind of waar ik mee bezig ben. Vaak schilder ik dieren, ik hou van de echtheid en vanzelfsprekendheid. Ook is de natuur vaak zo mooi en bijzonder, dat het heerlijk is om daar even volledig in op te gaan. Dat gebeurt met schilderen. Op de pagina Schilderijen vindt je een groot deel van alles wat ik tot nu toe gemaakt heb. Ook maak ik schilderijen in opdracht, om persoonlijke redenen staan deze niet altijd op de website maar er is heel veel mogelijk! Voor vragen over mogelijkheden kunt u altijd contact met mij opnemen.

Kunst moet bereikbaar zijn voor iedereen, daarom bied ik kunst aan tegen een betaalbare prijs en wil ik kunst en creativiteit met zoveel mogelijk mensen delen! Ik hoop dat ook jij je uitgenodigd voelt om eens te gaan schilderen of creatief bezig te zijn! Ook kan kunst een ingang zijn tot dingen die dieper in jou spelen. Onder Creatieve-activiteiten vind je meer informatie over de verschillende manieren waarop kunst is toe te passen.