FAQ


Hieronder vind u een opsomming van veelgestelde vragen met betrekking tot Artisoof.nl. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan vrijblijvend contact met me op via de contact pagina of via E-mail.


* Kan ik iets terug sturen als ik er niet tevreden mee ben?

Artisoof.nl hanteert een herroepingsrecht van 14 dagen na ontvangst. Mocht u om wat voor reden niet tevreden zijn met het ontvangen product kunt u het binnen deze periode terug sturen en zult u uw geld terug krijgen.

Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Klik op de link en het document wordt opgeslagen op uw computer;

Retourformulier-Artisoof


* Het product is niet heel aangekomen, of ging kapot toen ik het gebruikte conform gebruiksvoorwaarden:

Wanneer een product kapot was bij aankomst kunt u contact opnemen met Artisoof.nl. U kunt dan uw geld terug krijgen of een identiek of ander vervangend product van gelijke waarde uitzoeken welke wij u vervolgens kosteloos op zullen sturen. Artisoof.nl zal wel beoordelen of een product welke binnen de garantie periode defect is gegaan gebruikt is conform gebruikersvoorwaarden.

Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Klik op de link en het document wordt opgeslagen op uw computer;

Retourformulier-Artisoof


* Hoe kan ik contact opnemen met Artisoof.nl:

Dit kan middels de mail: info@artisoof.nl. Dit kan middels de telefoon ( elke dag tussen 08.00 uur tot 20.00 uur) op nummer: 06-10815533. Of middels een van de contact mogelijkheden op de website onder contact.


* Op welke wijze kan ik betalen bij Artisoof.nl:

Bij artisoof.nl kun je op de volgende wijze betalen: Ideal, Overschrijving, Paypal en Creditcard. Bij overschrijving wordt het product pas verzonden wanneer de betaling op de bank rekening van Artisoof.nl is bij geschreven.


* Wat zijn de verzendkosten welke Artisoof.nl hanteert:

Artisoof.nl hanteert 2 tarieven voor verzenden namelijk 1.95 voor sieraden en 5.95 voor vintage tassen, kleding en kleine schilderijen. Het verschil heeft te maken met het gewicht en de afmetingen van de pakketen. Wanneer u zowel een schilderij als een sieraad (of meerdere) koopt blijven de verzendkosten eenmalig 5.95 euro.


* komen mijn producten wel veilig en heel aan als ik ze laat verzenden:

Artisoof.nl verpakt en verstuurd de producten zeer zorgvuldig. Sieraden worden verstuurd in een verpakking in een zogenoemde bubbel-envelop. Schilderijen worden verzonden in zogenoemde bubbel-folie in een kartonnen doos. Mochten er onverhoopt defecten zijn opgetreden tijdens de verzending kunt u contact opnemen met Artisoof.nl.


* Wanneer ik iets bestel, wanneer kan ik dan verwachten dat de postbezorger mijn product aanbiedt bij mij thuis:

Artisoof.nl streeft naar een verzending binnen twee werkdagen. Aanvankelijk van de dag van de week alsmede de actuele situatie bij het post bezorging bedrijf heeft u in principe uw bestelling altijd binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgt. 

Op verzoek doet artisoof u een Track & Trace nummer toekomen zodat u eventueel de bezorgtijden kunt beïnvloeden. Dit is alleen mogelijk bij verzending van schilderijen. Sieraden worden namelijk gewoon in de brievenbus bezorgt en hier hoeft u dan ook niet per se thuis voor te zijn.