Sofie van der Ploeg“Schilderen is voor mij een vorm van communiceren en zelfexpressie. Door te schilderen activeer je delen van jezelf die puur en echt zijn. Gedrag, emotie en ons gevoelsleven kunnen worden omschreven in woorden maar wanneer je werkt met je handen spreek je jouw eigen unieke taal.”

Met mijn kunst laat ik je een stukje van mezelf zien, beelden die uitdrukken wat ik belangrijk vind of waar ik mee bezig ben. Vaak schilder ik dieren, ik hou van de echtheid en vanzelfsprekendheid. Ook is de natuur vaak zo mooi en bijzonder, dat het heerlijk is om daar even volledig in op te gaan. Dat gebeurt met schilderen. Op de pagina Schilderijen vind je een groot deel van alles wat ik tot nu toe gemaakt heb. Ook maak ik schilderijen in opdracht, deze staan niet altijd op de website maar er is heel veel mogelijk! Voor vragen over mogelijkheden kunt u altijd contact met mij opnemen.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door gedrag, emotie en ons gevoelsleven bezig waaruit ook mijn keuze om psychologie te gaan studeren is ontstaan. Voor mij is er geen mooiere combinatie dan psychologie en kunst, juist omdat creativiteit je weghaalt van redenatie. Mijn grote passie is om deze liefde voor kunst en psychologie te delen en zoveel mogelijk mensen deze mooie vorm van zelfexpressie en communicatie te laten ervaren. Deze liefde kan ik kwijt in het geven van workshops, schilderles, creatieve coaching en kindertekeningen analyse.

Kunst moet bereikbaar zijn voor iedereen, daarom wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met hun eigen creatieve mogelijkheden en bied ik kunst aan tegen een betaalbare prijs. Ik hoop dat ook jij je uitgenodigd voelt om eens te gaan schilderen of creatief bezig te zijn. Ook kan kunst een ingang zijn tot dingen die dieper in jou spelen. Onder creatieve therapie vind je meer informatie over de verschillende manieren hoe je schilderen in het Artisoof atelier kan ervaren.

Sinds kort ben ik begonnen met tatoeëren, ik wil mijn kunst graag overbrengen op plekken waar je ze altijd bij je kan dragen. schilderijtjes die gemaakt zijn met liefde en een verhaal met zich mee dragen voor altijd! Hetgeen dat ik het liefste zet zijn eigen ontwerpjes en tattoos met fijne lijntjes. Ik werk alleen op afspraak.

________________________________________________________________________

kunstenaars Groningen, Groningse kunst, stadsgezicht Groningen, skyline Groningen, kleurrijke kunst, portret in opdracht, grote schilderijen, betaalbare kunst, affordable art, dierenportret, dierenportret Groningen, tattoos, fine line tattoo Groningen, fine line tattoos