Creatieve therapie


Tekeningen en schilderijen spreken een eigen taal en vormen een zinvol hulpmiddel bij het inzichtelijk maken van gedachten en emoties. Wanneer je niet lekker in je vel zit is het soms moeilijk om te voelen of te verwoorden waar dit vandaan komt. Gedachten en emoties vertalen zich vaak heel duidelijk in de symbolische taal van tekeningen en schilderijen. Creatief bezig zijn helpt je daarom om vorm te geven aan alles wat je bezig houdt op een leuke, uitdagende en positieve manier.

Na de opleiding psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) heb ik mij gespecialiseerd in coaching, creatieve therapie en tekeningen analyse. Gerichte creatieve activiteiten kunnen jou helpen om grip te krijgen op de thema’s waar je mee bezig bent, er woorden voor te vinden of om er anders mee om te gaan. En het is ook nog eens leuk om te doen !

Creatieve therapie is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen is het soms moeilijk om woorden te geven aan wat hen bezig houdt, door beeldend te werken kunnen we thema’s inzichtelijk maken en hierop doorwerken meer informatie over deze manier van werken vindt u onder: Kindertekeningen-analyse .

Het analyseren van tekeningen en schilderingen is ook heel zinvol voor volwassenen, daar waar we bij kinderen vooral bezig zullen zijn met het uiten en verwerken van emoties en gedachten door middel van opdrachten kunnen we deze als volwassenen ook meer samen analyseren en knelpunten op een andere manier coachen, als u hierover meer wilt weten kijk dan bij : creatieve coaching


Neem vrijblijvend contact met me op via de contact pagina of via E-mail voor de mogelijkheden.

_________________________________________________________________________

Kindercoaching Groningen, creatieve therapie Groningen, kindertherapie Groningen, creatieve coaching